30 April 2011

in the morning light

assalamualaikum,

video nie dah lame jugak la aku suke . start tahun lepas . ada orang bagi aku link suruh aku tengok dan mulemule aku  tengok and dengar lagu nie aku dah suka sangatsangat wehh ! banyak kali aku ulang ulang lagu ni . peacefull je bunyi die . then time tu jugak aku pergi search dekat encik google 'toturial how to play in the morning light'







kesudahannya , sekarang boleh la main sedikitsedikit . berusaha keras ni ! dekat rumah mane ada piano or piano keyboard . class piano punn tak ambil . belaja guna piano online je (nada sedih) haha . anyway . its oke , nanti lepas aku kerja and gaji agak terlebih aku beli la piano tu . kann ? ambil class piano sekali .

*anda akan puas dan bangga bila sesuatu yang anda mahukan dibeli guna duit sendiri dan usaha  sendiri . :p
(gaye orang tak ada duit cakap)




nah , listen this ! then you can judge it :)





best kann ? oke , lepas ni kalau korang dengar lagu nie ingat kat aku tau . hee~